Bizzy Recreatie ontwikkelt zich ...

Bizzy Recreatie in Rijsbergen is een typisch voorbeeld van toeristische plattelandsontwikkeling. Toekomst perspectief in de landbouw ontbrak zodat, na een onderzoek door ZLTO en de KvK, gekozen is om zich verder te ontwikkelen tot recreatieondernemer. De opstallen werden verbouwd tot speel– en leerboerderij, een buitenspeeltuin ingericht en een mini-camping aangelegd. Dit alles mogelijk gemaakt door een art. 19 procedure.

Bizzy 001

Veranderende tijd

Begin dit jaar bleek dat doorontwikkeling van het bedrijf noodzakelijk was geworden. "Via een krantenartikel kwamen we in contact met Anjo Booda van O2 Planrealisatie en stelden hem de vraag of hij ons kon helpen": vertelt ondernemer Joke Jochems. "Na het kennismakingsgesprek gaf Anjo aan dat het niet eenvoudig zou zijn, maar hij wel kansen zag. Ons pijnpunt zat met name op het vlak van het bestemmingsplan."

Bestemmingsplan

"Er ligt een bestemmingsplan maar dat geeft ons onvoldoende mogelijkheden" gaat Joke verder. Ons geluk was wel dat er nog een correctieronde moest plaatsvinden. Anjo heeft op deskundige wijze het overleg met de gemeente gevoerd en zelfs meer voor elkaar gekregen dan waar we vooraf op hadden durven hopen."
Om dit mogelijk te maken wilde de gemeente wel een overeenkomst met allerlei verplichtingen sluiten. De onderhandelingen om van een eenzijdige tot een werkbare overeenkomst te komen heeft O2 tot volle tevredenheid uitgevoerd.Bizzy 002

Een geschenk uit de hemel!!

Door de werkwijze en de betrokkenheid zijn wij ervan overtuigd dat O2 Planrealisatie ons ook met de doorontwikkeling van ons bedrijf verder zal helpen.
Wij zullen ons verder ontwikkelen tot een recreatiebedrijf in één van de grootste boomteeltgebieden van Nederland en natuurlijk met de historie van Vincent van Gogh.
"Voor ons is O2 Planrealisatie een geschenk uit de hemel"

Meer informatie over Bizzy Recreatie vindt u op www.bizzy-recreatie.nl


Hellevoetsluis

Triathlonweg 30
3223 AN
0181 - 39 88 69

info@o2planrealisatie.nl

KvK: 24490122
Bank: NL34RABO0155246488
BTW: NL822190011B01

Giethoorn

Smalleweg 9
8355 VB
0650 - 91 50 44

o2planrealisatie.jpg

Cloudfaction, internetspecialisten. O2 Planrealisatie®