De Nieuwe Riet kiest voor ROEMM

Camping De Nieuwe Riet in Oud Gastel heeft voor ROEMM als partner voor de bouw van maximaal 25 recreatieverblijven. De Nieuwe Riet ligt op een voormalig boerenerf tussen Oud Gastel en Oudenbosch (Gemeente Halderberge) in het Bourgondisch West-Brabant. De eigenaren Chris en Sandra Visser/Koghee richten zich nadrukkelijk opmensen die de 40 gepasseerd zijn en die graag genieten van rust, ruimte, privacy, natuur en ontspanning. De camping is het hele jaar open. In de directe omgeving is alle ruimte om te wandelen, te fietsen, te winkelen of evenementen en musea te bezoeken en streekproducten proeven. Een paradijsje dat snel het rustige gevoel van vakantie en een thuis geeft.

De percelen zijn circa 300 m² groot met een heerlijke tuin voor veel privacy. De verblijven worden grotendeels gesitueerd langs de waterloop en kijken uit over de weilanden. Er zijn 25 kavels beschikbaar zodat de kleinschaligheid en gemoedelijkheid blijft.

Na een zoektocht en vele gesprekken kwamen ze uit bij ROEMM.

Voor De Nieuwe Riet heeft ROEMM een eigen model ontwikkeld, model "De Nieuwe Riet". Met de isolatiewaarde van een woning en een oppervlakte van 43 m2 zijn ze geschikt voor 2 personen. In "De Nieuwe Riet" is gekozen voor een ruime slaapkamer en woonkamer met open keuken. De keuken is naast de koelkast en inductiekookplaat voorzien van een magnetron en vaatwasser. Een palletkachel zorgt voor een aangename en gezellige warmte. Een luxe die je in dit segement niet veel tegenkomt. In de inpandige berging kunnen uw (elektrische) fietsen gestald worden.

Voor de bouw van "De Nieuwe Riet" wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen. De toepassing van WaxedWood® voor de buitenafwerking.WaxedWood is volledig onderhoudsvrij en rekent definitief af met houtaantasting. En dat is uniek.WaxedWood® heeft gegarandeerd een minimale levensduur van 15 jaar en bezit het DUBOkeur certificaat.

Voor de binnenwanden kan zonder meerprijs worden gekozen uit vuren of scanbehang. In de badkamer en het toilet zijn de wanden tot aan het plafond afgewerkt met het Fortissimo-design van Fibo Trespo. Fibo Trespo is bijzonder onderhoudsvriendelijk en hypoallergeen. De toplaag is namelijk ongevoelig voor schimmels en makkelijk te reinigen met een (zacht)schoonmaakmiddel. Bovendien zijn de voegen, in tegenstelling tot traditioneel tegelwerk volkomen glad, waardoor er minder snel vuil of schimmel aan hecht.

Als de koper een andere indeling, oppervlakte en/of gebruik van andere materialen wenst, is dit mogelijk. De bouwwijze geeft de mogelijkheid vorm- en maatvrij te ontwerpen.


Hellevoetsluis

Triathlonweg 30
3223 AN
0181 - 39 88 69

info@o2planrealisatie.nl

KvK: 24490122
Bank: NL34RABO0155246488
BTW: NL822190011B01

Giethoorn

Smalleweg 9
8355 VB
0650 - 91 50 44

o2planrealisatie.jpg

Cloudfaction, internetspecialisten. O2 Planrealisatie®