Paardensportcentrum Stegeman in De Blesse mag uitbreiden

Na een zorgvuldig proces, met inspraak van alle belanghebbenden, heeft de gemeenteraad op 22 juni unaniem haar fiat gegeven voor de uitbreiding van paardensportcentrum Stegeman. 'Wij kwamen in contact met O2 Planrealisatie via de paardensport' vertelt Martin Stegeman. Al geruime tijd liepen we met het idee rond ons bedrijf toekomstbestendiger te maken. Onze klanten, maar ook de Federatie, stellen steeds meer eisen aan onze accommodatie. Het dierenwelzijn en trainingsmogelijkheden worden steeds belangrijker. 'Daarnaast wil onze dochter het bedrijf straks graag overnemen' vult Sizzi Stegeman aan.

Uitdagend aan het project is de ligging aan de rand van De Blesse, gemeente Weststellingwerf, en ook nog eens in twee bestemmingsplannen.

Martin vertelt verder:'we zijn al eens eerder bezig geweest met de gemeente voor de uitbreiding maar kwamen er niet verder mee. Of dit nu zat in het moment of omdat we het 'spelletje' niet beheersen blijft gissen. Wat we wel zeker weten is dat O2 Planrealisatie ons een helder proces hebben voorgesteld. Op basis van hun ervaring en expertise is Anjo Booda in gesprek gegaan met de gemeente. Dit heeft ons uiteindelijk gebracht tot dit resultaat.' 'Ik keek wel even vreemd op dat hij voorstelde met de buren in overleg te gaan om onze plannen toe te lichten. We hebben geen slechte relatie maar waren er niet gerust op. Na een open gesprek met duidelijke afspraken heeft O2 een verslag gemaakt en als onderdeel van het proces naar de gemeente gestuurd. Hierop is onze aanvraag naar het College en de Raad gegaan. Op de laatste dag van de inspraak hebben de buren toch een bezwaar ingediend. Ook dit heeft O2 Planrealisatie op een perfecte wijze opgelost.'

We kunnen nu onze lang gekoesterde wens: het hebben van een volledig paardensportcentrum wat voldoet aan de nieuwste eisen verder vormgeven.


Hellevoetsluis

Triathlonweg 30
3223 AN
0181 - 39 88 69

info@o2planrealisatie.nl

KvK: 24490122
Bank: NL34RABO0155246488
BTW: NL822190011B01

Giethoorn

Smalleweg 9
8355 VB
0650 - 91 50 44

o2planrealisatie.jpg

Cloudfaction, internetspecialisten. O2 Planrealisatie®