O2 Planrealisatie herontwikkelt Lindenhorst voor Drents Landschap

In samenwerking met de Coöperatieve Ontwikkelingsmaatschappij Groenstede heeft O2 Planrealisatie van het Drents Landschap opdracht gekregen voor de herontwikkeling van hun eigendom en invulling van de exploitatie van ‘De Lindenhorst’ aan de Schiphorsterweg 15 in De Schiphorst. Doelstelling is de Lindenhorst geschikt te maken voor mensen die zelfstandig kunnen wonen en hierbij zorg en ondersteuning nodig hebben, of mensen die begeleid wonen (intensieve zorg). De eerste fase houdt de invulling van de exploitatie in waarbij wij zorgdragen voor een exploitant.

De Lindenhorst is een sfeervol herenhuis dat deel uitmaakt van landgoed de Havixhorst; een bijna 400 jaar oude Drentse Havenzate. Het ligt in een beschermd natuurgebied nabij het riviertje De Reest. Direct achter De Lindenhorst ligt een prachtig natuurbos met midden in het bos

een enorme eeuwenoude boom, groot en indrukwekkend. Dit bos is alleen toegankelijk voor de bezoekers van De Lindenhorst.

Het Reestdal
Vlakbij De Lindenhorst kronkelt het riviertje de Reest zich over een afstand van ca. 35 km een weg door het Reestdal. Dit middeleeuwse beekdallandschap, waarin bloemrijke weiden, oude houtwallen, bos en heide elkaar afwisselen, is uniek in Nederland. Karakteristieke boerderijen, havezaten en oude dorpjes maken het tot een bijzonder cultureel erfgoed. Hier, op de grens tussen Drenthe en Overijssel, kunt u prachtig fietsen en wandelen.

Ooievaars
Op 5 minuten loopafstand van De Lindenhorst ligt het ooievaarsbuitenstation De Lokkerij. Sinds 1980 is men hier actief om de ooievaar weer terug te krijgen in het Nederlandse landschap en met succes. In de zomermaanden zitten hier ruim 200 ooievaars! De Lokkerij is van 1 april tot 1 september op woensdagmiddag en zaterdagmiddag te bezoeken.


Hellevoetsluis

Triathlonweg 30
3223 AN
0181 - 39 88 69

info@o2planrealisatie.nl

KvK: 24490122
Bank: NL34RABO0155246488
BTW: NL822190011B01

Giethoorn

Smalleweg 9
8355 VB
0650 - 91 50 44

o2planrealisatie.jpg

Cloudfaction, internetspecialisten. O2 Planrealisatie®